Hjem » Praktisk » ONLINE – sådan gør du

Samtalegaranti

I Specialpsykologisk Konsultation er der samtalegaranti. Tal med en specialist – ONLINE – uanset hvor du befinder dig i landet.

Jeg har stor erfaring med ONLINE terapi og mødes med klienter på daglig basis på video via nettet. I Specialpsykologisk Konsultation kan du også selv booke tider hjemme fra direkte via ONLINE tidsbestilling oven for. Neden for har jeg lavet en trin-for-trin guide til, hvordan du etablerer fornemmelse. Jeg hjælper dig selvfølgelig også, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere.

I disse år bliver onlinebaseret behandling mere og mere populært. Forskning viser også positive resultater, da effekten kan sammenlignes traditionel psykoterapi. Undersøgelserne viser, at der kan opnås gode resultater, både når samtaler foregår i et virtuelt terapilokale og et fysisk møderum i klinikken. Hvis du ønsker at vide mere om effekten af internetbaseret terapi kan jeg anbefale denne side. Alt godt/ Søren.

Samtalegaranti
Samtalegaranti – et særligt tilbud i Specialpsykologisk Konsultation. Gælder individuelle samtaler.
 • Du kan altid vælge, at samtalen skal foregå online – både ved booking af ONLINE terapi og ved forhindringer i at møde op
 • Det er muligt at vælge ONLINE konsultationer direkte fra bookingsiden ‘ONLINE tidsbestilling’.
 • Nemt og praktisk – du skal ikke installere noget program eller nogen app på forhånd.
 • Ved sygdom, Covid-19 symptomer eller praktiske forhindringer i at møde op kan du også ændre en samtale med fysisk fremmøde til en ONLINE konsultation, så du ikke går glip af den planlagte tid: Det kan du også gøre samme dag, hvor du har en aftale. Send mig blot en mail i god tid inden samtalen, hvor du skriver dit fornavn, dato og tidspunkt for samtalen samt skriver, at du gerne vil ændre din tid til en ONLINE samtale. Brug så vidt muligt samme mailadresse, som du ønsker at jeg skal sende linket til, når vi skal oprette en ONLINE forbindelse. Alternativt kan du skrive til mig, hvilken mail, jeg skal sende linket til.
 • Hvis jeg ikke kan opnå forbindelse til dig ONLINE, ringer jeg dig op i stedet (Dog tilbydes telefonsamtale ikke, hvis du befinder dig i udlandet).
Forberedelse
 • Tjek i god tid, at du har en god internetforbindelse.
 • Arranger at du kan sidde alene og uforstyrret i et lokale i det tidsrum, samtalen varer.
 • Det anbefales at bruge en computer, men du kan i princippet også bruge en mobil eller tablet.
 • Husk at tillade brug af mikrofon og kamera.
 • Det anbefales at bruge høretelefoner af hensyn til lydkvaliteten.
 • Husk at lade være med at sætte din telefon på lydløs eller flyfunktion. Hvis vi ikke kan etablere forbindelse vil jeg nemlig ringe dig op i stedet (Dog tilbydes telefonsamtale ikke, hvis du befinder dig i udlandet).
Etabler forbindelse – trin for trin
 1. Du vil kort før samtalen få en mail fra mig med et link til et krypteret og sikret ONLINE møderum.
 2. Tryk på linket. Det åbner nu i en browser. Hvis linket ikke virker, skal du blot kopiere det og indsætte det i en browser som fx Google Chrome.
 3. Skriv dit fornavn i et felt, hvis du bliver bedt om det.
 4. Tryk på ‘Continue‘.
 5. Tryk på ‘Request permissions
 6. Tillad adgang til kamera og mikrofon.
 7. Tryk på ‘Knock‘. Du banker nu på ‘døren’ til det ONLINE møderum.
 8. Hav MobilePay klar.
 • Jeg åbner for møderummet på det aftalte mødetidspunkt.
 • Hvis ikke vi kan få forbindelse ONLINE, ringer jeg dig hurtigt op.

Tilbage til forsiden

Online psykolog Søren-Ingerslev