Hjem » Udredning » Udredningspakke for ADHD og ADD

Udredning for ADHD og ADD

Som specialpsykolog i psykiatri tilbyder jeg i klinikken nu en udredningspakke for ADHD og ADD på højeste faglige kvalifikationsniveau i Silkeborg for unge og voksne.

Jeg har 20 års erfaring med udredning og behandling af ADHD i psykiatrien, i privat praksis og ved et internationalt privathospital. Siden 2008 har jeg haft selvstændigt ansvar for udredning og psykiatrisk diagnostik og udredt mange unge og voksne klienter og patienter for ADD og ADHD. Efterfølgende har jeg hjulpet dem godt videre i form af terapi, psykologisk behandling, rådgivning, behandlingsplaner og oplæg til medicinsk behandling til læger og psykiatere.

Højeste faglige godkendelsesniveau for danske psykologer – Læs mere om godkendelser og erfaring

Jeg møder ofte klienter, der er frustrerede over de lange ventetider på udredning ved psykiatere.Ventetiden er i Region Midtjylland og Region Nordjylland de højeste i landet. Begge steder på over 80 uger og stigende.

Jeg har derfor nu etableret et nyt psykiatrisk udredningstilbud i Silkeborg, hvor det er muligt at blive udredt for ADHD og ADD. Da jeg netop har åbnet ny psykologpraksis i efteråret 2022 har jeg ingen ventetid, og jeg kan tilbyde hurtig udredning til attraktive priser sammenlignet med andre private udbydere.

Prisen for en udredningspakke for ADHD er på 18.000,-. I tillæg hertil kommer timepris for gennemlæsning af eventuelle sagsakter.

pexels ketut subiyanto 4474035

Tilbuddet gives til unge og voksne fra hele landet. Det er muligt at afholde en eller flere samtaler på video, hvis dette ønskes. For at kunne få det bedste grundlag for udredningen er det dog vigtigt at mødes også i Silkeborg.

Kontakt mig gerne på telefon 42831015 eller send mig en mail på soren.ingerslev@protonmail.com, hvis du ønsker at høre nærmere.

Du kan også booke en hurtig tid via ONLINE tidsbestilling oven for. Henvisning er ikke nødvendig.

Ventetider hamrer i vejret ved psykiatere

ADHD er en lidelse, der indebærer forstyrrelser på tre områder: opmærksomhed, hyperaktivitet og impulsivitet
Ofte ses der både ved ADHD og ADD besvær med at koncentrere sig, regulere og fastholde opmærksomheden, især på områder, der ikke interesserer een. Der ses ofte også besvær med at huske, planlægge, strukturere og skabe sig overblik i hverdagen.
Ved ADHD ses der også besvær med at sidde stille, være stille når situationen kræver det. Der kan være fysisk og motorisk uro. Impulsivitet kan også ses, fx ved at det kan være svært at vente i kø eller der kan være tendens til at afbryde andre.

De første symptomer viser sig i barndommen, men fortsætter i voksenalderen. Som voksen kan symptomerne og den måde de viser sig på dog ændre sig. Det kan gøre det til en udfordring at opdage, at der er tale om ADHD. Hvis ikke ADHD opdages i barndommen kan man som voksen gå mange år med en udiagnosticeret og ubehandlet ADHD. Det gør også, at der kan optræde følgetilstande som angst og depression.

En udredning for ADHD i Silkeborg i Specialpsykologisk Konsultation består typisk af
• Anamneseoptagelse (samtale om dispositioner til fysisk eller psykisk lidelse i familien, opvækst, skolegang, uddannelse, arbejde, aktuelle situation, evt. tidligere udredning og behandling og effekten af dette mm)
• Spørgeskema
• Semistruktureret diagnostisk interview (Present State Examination)
• Samtale med pårørende, gerne en forælder, en ældre søskende eller familiemedlem, der kan huske og beskrive, hvordan det var I barndommen. En kæreste, god ven eller ægtefælle kan evt. belyse evt. aktuelle problemstillinger.
• Specialiseret diagnostisk interview vedr. ADHD. (Diagnostic Interview for ADHD in Adults)

pexels shvets production 7203955

Behandling ved ADD og ADHD i lettere grader kan bestå af støtte, rådgivning og psykologisk behandling. I moderate og sværere grader indgår der medicinsk behandling og ofte også psykologisk behandling.

Du kan læse mere om psykiatrisk udredning i klinikken på denne side.


Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til mig eller benytte kontaktformularen på forsiden.

Alt godt/ Søren

Søren-Ingerslev-Udredning ADHD