Hjem » Praktisk » Tilskud

Tilskud til konsultationer med specialpsykolog og autoriseret psykolog i Silkeborg

Du behøver ikke at have en henvisning fra din læge, og du kan få tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark”. Det gælder både, når du taler med mig i Silkeborg, og når du taler med mig ONLINE. Jeg hjælper dig selvfølgelig også gerne med en direkte elektronisk indberetning. Du kan læse mere via knappen ‘Tilskud’:

Sygeforsikringen ”danmark”

Uanset hvad henvendelsesårsagen er, kan der ofte være mulighed for at få et væsentligt tilskud til samtaler i Specialpsykologisk Konsultation på 300,- eller 450,- per konsultation eller op til 900,- for en dobbeltkonsultation, hvis du er medlem af Sygeforsikringen ”danmark” (gruppe 1, 2 eller 5). Der gives også tilskud til ONLINE konsultationer.

Husk blot at gøre opmærksom på, at du er medlem af Sygeforsikringen ”danmark” i samtalen med mig. – Jeg hjælper dig selvfølgelig gerne med en direkte elektronisk indberetning, så dit tilskud udbetales automatisk til din konto.

Bemærk: Du behøver ikke at have en henvisning fra lægen for at få tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark” til dine samtaler i Specialpsykologisk Konsultation. Læs mere her: www.sygeforsikring.dk/tilskud/psykologhjaelp

Andre tilskudsmuligheder: Du kan få oplyst fra dit forsikringsselskab, fagforening, kommune mv om der er frit psykologvalg, og om de giver fuld eller delvis refusion.

Sundhedsforsikring
Privattegnet sundhedsforsikring eller via arbejdsgiver dækker i visse tilfælde helt eller delvist psykologbehandling.
Socialafdelingen/ kommunalt tilskud
Ud fra en økonomisk og social vurdering kan der i visse tilfælde ydes hjælp til psykologbehandling.
Arbejdsskadestyrelsen
Ved visse psykiske arbejdsskader kan Arbejdsskadestyrelsen yde tilskud til psykologbehandling.
Fagforening
Visse fagforeninger yder fuld eller delvis dækning af udgifter til psykologbehandling.
Arbejdsplads
Visse arbejdspladser dækker udgifter til psykologbehandling
Indboforsikring
Psykologisk krisehjælp er en som regel del af din indboforsikring uden egenbetaling på psykologhjælpen. Alle de familiemedlemmer, der er omfattet af din indboforsikring, har som regel adgang til psykologisk krisehjælp.
Lægehenvisning (sygesikringsordningen)
Specialpsykologisk Konsultation har ikke ydernummer og modtager derfor ikke henvisninger fra egen læge via sygesikringsordningen.
Tilskud